Töltés...

 

Egy 2016. április 1-jével életbe lépett kormányrendelet alapján csak az adhat plazmát, aki évente legalább egy alkalommal teljes véradáson is részt vesz.

Ennek igazolására minden plazmaadónak az első plazmaadását követően 180 napja van.

 

Ha ezt nem az általunk, havi rendszerességgel szervezett véradáson, hanem az OVSZ valamelyik központjában teszed meg, akkor az igazolást is ezen 180 napos türelmi idő lejárta előtt kell elhoznod hozzánk.

 

Amennyiben ezen feltételnek nem teszel eleget, nem tudunk fogadni plazmaadásra, míg kötelező véradásodat nem teljesíted. 

 

Véradások májusban a budapesti Plazma Pontokon! Májusban 2 időponttal várunk!

 

. május 27. Árkád Plazma Pont 11:00-16:00
május 29. Corvin Plazma Pont 13:00-16:00

Várjuk sok szeretettel mindegyik centrum plazmaadóit!

 

Nagyon fontos, hogy minél többen eljöjjetek, hogy később plazmát adhassatok, hiszen egy új kormányrendelet alapján csak az adhat plazmát, aki évente egyszer teljes véradáson is részt vesz. Kérjük plazmaadóinkat, hogy a véradásra való jelentkezéshez használják online bejelentkezési felületünket.
 
Ha ezen véradásodat nem az általunk havi rendszerességgel megtartott véradáson, hanem az OVSZ valamelyik központjában teszed meg, akkor a következő plazmaadásod alkalmával hozd magaddal az igazolásodat.

 

Véradásra való jelentkezéshez lépj be a donor időpont foglalási felületen donorszámod és születési dátumod megadásával, majd kattints a „Véradásra jelentkezés” gombra.


BEJELENTKEZÉS

 


A véradások időpontját rendszerünkben rögzítjük, illetve a már véradók listáját az OVSZ-től elkérjük!


Ne feledjétek véradás előtt a bőséges reggelit és a megfelelő folyadékpótlást! Kérjük, hogy a véradásra hozzátok magatokkal érvényes személyi igazolványotokat, lakcímkártyátokat és TAJ kártyátokat.

 

 

Bővebb információért kattints az alábbi gombra!


KÖTELEZŐ VÉRADÁS KISOKOS

 

  veradas 2020 majus pest fb

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!