Töltés...


A Plazmaszolgálat Kft. második budapesti centruma, a Corvin centrum, 2013-ban nyitotta meg kapuit. A centrum a Corvin negyed központi részén, a mozi mögött, a Corvin Pláza bejárata mellett várja kedves Plazmaadóit. BKV-val a  4/6-os villamossal a Corvin negyed megállóig, vagy a 3-as metróval a Corvin negyed megállóig kell utazni.


A 4. emeleten a liftből kiszállva egy világos, színes váróterembe léphetünk be, ahol kedves recepciósok fogadják az időpontra érkező donorokat. A regisztráció után donoraink zárható kis szekrényekbe helyezhetik el holmijukat. Hogy a várakozás ne teljen unalmasan, plazmaadóink számára ingyenes wifit is biztosítunk. Sőt, a recepciónál mobiltöltő állomás is donoraink rendelkezésre áll. Plazmaadás után ingyenesen használható a kávéautomatánk, ahonnan kávé, forró csoki és tea közül lehet válogatni. Emellett a váróteremben kihelyezett gyümölcsök közül is bátran lehet válogatni.


A recepción 7 fős csapat fogadja az érkezőket, 3 donorvizsgáló orvos figyel plazmaadóink egészségére, és egy 10 fős szakképzett ápolóból álló csapat végzi a ferezist a donorteremben.


A plazmaadás után a költségtérítés kifizetésére kerül sor.


A következő időpontra akár már személyesen is lehet regisztrálni, vagy később online illetve ingyenes zöld számunkon keresztül.Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!