Címünk: 1082 Budapest, Kisfaludy u. 38. IV. em. CORVIN Irodaház (A Corvin Pláza mellett, a mozi mögötti bejáratnál)
Ennyi embernek segítettünk már!
4 8 4 0 7
Legyél Te is plazmaadó! Részletek
+  
ű
veradas-header

Egy 2016. április 1-jével életbe lépett kormányrendelet alapján csak az adhat plazmát, aki évente legalább egy alkalommal teljes véradáson is részt vesz. Ennek igazolására minden plazmaadónak az első plazmaadását követően 180 napja van. 
 
Ha ezt nem az általunk, havi rendszerességgel szervezett véradáson, hanem az OVSZ valamelyik központjában teszed meg, akkor az igazolást is ezen 180 napos türelmi idő lejárta előtt kell elhoznod hozzánk. 
 
Amennyiben ezen feltételnek nem teszel eleget, nem tudunk fogadni plazmaadásra, míg kötelező véradásodat nem teljesíted. 
 
A Plazmaszolgálat ezért újabb véradásokat szervez plazmaadóinak, melyeknek időpontjai: 2017. szeptember 8., péntek 9:00-14:00 óra és 2017. szeptember 27., szerda 9:00-14:00 óra
 
 
Nagyon fontos, hogy minél többen eljöjjetek, hogy később plazmát adhassatok, hiszen egy új kormányrendelet alapján csak az adhat plazmát, aki évente egyszer teljes véradáson is részt vesz. Kérjük plazmaadóinkat, hogy a véradásra való jelentkezéshez használják online bejelentkezési felületünket.

Teljesítsd a plazmaadók éves, kötelező véradását, és mi egy mozijeggyel ajándékozunk meg következő látogatásod alkalmával!
 
 
Ha ezen véradásodat nem az általunk havi rendszerességgel megtartott véradáson, hanem az OVSZ valamelyik központjában teszed meg, akkor a következő plazmaadásod alkalmával hozd magaddal az igazolásodat és megkapod a véradás teljesítéséért neked járó mozijegyet.
 
 
A mozijegy a Corvin Centrum megbecsülését fejezi ki azoknak a csodálatos embereknek, akik vérükkel életet mentenek.


Ha már korábban regisztráltál a plazmaadas.hu weboldalon, akkor jelentkezz be fiókodba, majd belépés után kattints a "Jelentkezés véradásra" gombra.Ha még nincs felhasználói fiókod a plazmaadas.hu weboldalon, akkor először regisztrálj, majd belépés után kattints a  "Jelentkezés véradásra" gombra.

 
A véradások időpontját rendszerünkben rögzítjük, illetve a már véradók listáját az OVSZ-től elkérjük! 


Ne feledjétek véradás előtt a bőséges reggelit és a megfelelő folyadékpótlást!

 
A következő véradások időpontjai és helyszínei:

2017. szeptember 8., péntek 9:00-től 14:00-ig 
Plazmaszolgálat Studium Centrum, Budapest, 9. kerület, Czuczor u. 10. III. em. STUDIUM Irodaház (Corvinus Egyetem Közraktár utcai épülete)

2017. szeptember 27., szerda 9:00-től 14:00-ig 
Plazmaszolgálat Corvin Centrum, Budapest 8 kerület, Kisfaludy u. 38. IV. em. CORVIN Irodaház (A Corvin Pláza mellett, a mozi mögötti bejáratnál)Bővebb információért kattints az alábbi gombra!

mozijegy-veradas-corvin
 
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!