Címünk: 1082 Budapest, Kisfaludy u. 38. IV. em. CORVIN Irodaház (A Corvin Pláza mellett, a mozi mögötti bejáratnál)
Ennyi embernek segítettünk már!
4 8 4 0 7
Legyél Te is plazmaadó! Részletek

veradas-header

Egy 2016. április 1-jével életbe lépett kormányrendelet alapján csak az adhat plazmát, aki évente legalább egy alkalommal teljes véradáson is részt vesz. Ennek igazolására minden plazmaadónak az első plazmaadását követően 180 napja van. 
 
Ha ezt nem az általunk, havi rendszerességgel szervezett véradáson, hanem az OVSZ valamelyik központjában teszed meg, akkor az igazolást is ezen 180 napos türelmi idő lejárta előtt kell elhoznod hozzánk. 
 
Amennyiben ezen feltételnek nem teszel eleget, nem tudunk fogadni plazmaadásra, míg kötelező véradásodat nem teljesíted.

Teljesítsd kötelező véradásod centrumunk havi véradásán, vagy az egyik pesti véradóállomáson és hozd be hozzánk 2018.07.31-ig az erről szóló igazolásod, mi pedig a legközelebbi látogatásod alkalmával
plusz 5.000 Ft értékű Erzsébet-utalvánnyal jutalmazunk meg!
Az akció 2018.06.05-től 2018.07.31-ig érvényes.
További részletek a centrumban!
 
A Plazmaszolgálat ezért újabb véradásokat szervez plazmaadóinak, melyeknek időpontjai: 2018. július 4., szerda 10:00-14:00 óra, 2018. július 26., csütörtök 10:00-14:00 óra.
 
 
Nagyon fontos, hogy minél többen eljöjjetek, hogy később plazmát adhassatok, hiszen egy új kormányrendelet alapján csak az adhat plazmát, aki évente egyszer teljes véradáson is részt vesz. Kérjük plazmaadóinkat, hogy a véradásra való jelentkezéshez használják online bejelentkezési felületünket.
 
 
Ha ezen véradásodat nem az általunk havi rendszerességgel megtartott véradáson, hanem az OVSZ valamelyik központjában teszed meg, akkor a következő plazmaadásod alkalmával hozd magaddal az igazolásodat.


Ha már korábban regisztráltál a plazmaadas.hu weboldalon, akkor jelentkezz be fiókodba, majd belépés után kattints a "Jelentkezés véradásra" gombra.Ha még nincs felhasználói fiókod a plazmaadas.hu weboldalon, akkor először regisztrálj, majd belépés után kattints a  "Jelentkezés véradásra" gombra.

 
A véradások időpontját rendszerünkben rögzítjük, illetve a már véradók listáját az OVSZ-től elkérjük! 


Ne feledjétek véradás előtt a bőséges reggelit és a megfelelő folyadékpótlást! Kérjük, hogy a véradásra hozzátok magatokkal érvényes személyi igazolványotokat, lakcímkártyátokat és TAJ kártyátokat.

 
A következő véradások időpontjai és helyszínei:

2018. július 4., szerda 10:00-től 14:00-ig

Plazmaszolgálat Corvin Centrum, Budapest 8 kerület, Kisfaludy u. 38. IV. em. CORVIN Irodaház (A Corvin Pláza mellett, a mozi mögötti bejáratnál)


2018. július 26., csütörtök 10:00-től 14:00-ig 

Plazmaszolgálat Studium Centrum, Budapest, 9. kerület, Czuczor u. 10. III. em. STUDIUM Irodaház (Corvinus Egyetem Közraktár utcai épülete)Bővebb információért kattints az alábbi gombra!

 
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!