Töltés...

A cég bemutatása

A Plazmaszolgálat Kft. 2009 óta működtet plazmaferezis állomásokat Magyarországon. Az első állomást 2009-ben, a másodikat 2013-ban nyitottuk Budapesten. Harmadik központunkat 2014-ben nyitottuk Szegeden, míg a negyedik megnyitására 2016-ban került sor Győrben. 2017-ben megnyitotta kapuit 3. vidéki PlazmaPontunk, Székesfehérváron, majd még ugyanezen évben debreceni és kaposvári centrumunk.

A plazmaferezis a véradás egy speciális formája, mely során csak a vérplazma kerül levételre, melyből olyan életmentő gyógyszerek készülnek, melyek szintetikus úton nem állíthatóak elő.

Célunk, hogy megfeleljünk az Európai Unió iránymutatásának, miszerint a tagállamoknak önellátásra kell törekedni a plazmából készült gyógyszerek előállítása területén, azaz a magyar betegek magyar donorok által adott plazmából készült gyógyszereket kaphassanak.

Szponzoráció

A PlazmaPont különösen fontosnak tartja a sportot, ezért döntöttünk úgy hogy támogatásunkkal segítjük tehetséges sportolóink felkészülését.

Büszkék vagyunk rá, hogy támogathatjuk a magyar kajak-kenu sport egyik ifjú reménységének karrierjét. Lakatos Zsanett fiatal kora ellenére sorra nyeri a világversenyeket. Sokak számára lehet példakép kitartása és elhivatottsága miatt.

evezo
DSC 0821 kicsi

Zsani fontosnak tartja a plazmaadást, így mikor ellátogatott hozzánk, ő is donorunkká vált, így mutatva példát kortársainak.

 

 

 

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!