Címünk: 1082 Budapest, Kisfaludy u. 38. IV. em. CORVIN Irodaház (A Corvin Pláza mellett, a mozi mögötti bejáratnál)
Ennyi embernek segítettünk már!
4 8 4 0 7
Legyél Te is plazmaadó! Részletek

Corvin Plazma Akciók

2018.02.01. -
2018. 02.28.
Ajándék mozijegy!

Válaszd ki a kedvenc filmed, mi pedig álljuk a jegyet hozzá!

Ebben a hűvös időben nincs is jobb program, mint egy izgalmas új film a családunk vagy szerelmünk társaságában. Ugye már te is érzed az isteni pattogatott kukorica illatát?

Gyere el kedvenc Plazma Pontodra és teljesítsd 2018.02.01.-02.28 között az idei évben a negyedik plazmaadásod és mi egy mozijeggyel jutalmazzuk kitartó segítségnyújtásodat! Már túl vagy az idei negyedik plazmaadáson? Sebaj! Hiszen a következő plazmaadásod után neked is jár az ajándék mozijegy!

finomsagok-julius-bp-studium-fb
2018.02.14.
Párosan a Plazma Ponton!

Látogass el PÁRBAN hozzánk február 14-én és nyerd meg Te a páros Gellért-fürdő belépőt!

Írd fel a neved és a párod nevét egy papírra és dobd be azt a recepción található urnába! A nap végén, pontban 18:00-kor egy 13.000 Ft értékű páros fürdőbelépőt sorsolunk ki a budapesti Gellért-fürdőben!

LEGYETEK AKÁR SZERELMESPÁR, TESTVÉRPÁR, SZÜLŐ-GYERMEK PÁROS VAGY BARÁTI PÁROS, A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE EGYARÁNT LEHETŐSÉGETEK VAN!

Amennyiben recepciósaink meggyőződtek róla, hogy együtt érkeztetek, mindkettőtöknek adnak egy-egy cédulát, amellyel benevezhettek a játékba, így duplán van esélyetek a nyerésre!

Ezen felül, ha február 14-én látogatsz el hozzánk, egy Valentin napi finomsággal is meglepünk! Ne maradj le, jelentkezz még ma hozzánk alkalmassági vizsgálatra, vagy plazmaadásra!

A játék szabályzatát ezen a linken találjátok:
http://corvinplazma.hu/images/pdf/plazmaszolgalat-parosan-a-plazma-ponton-nyeremenyjatek-szabalyzata-corvin.pdf


plazma-valentin-gellert-furdo
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!