Címünk: 1082 Budapest, Kisfaludy u. 38. IV. em. CORVIN Irodaház (A Corvin Pláza mellett, a mozi mögötti bejáratnál)
Ennyi embernek segítettünk már!
4 8 4 0 7
Legyél Te is plazmaadó! Részletek

Corvin Plazma Akciók

2018.02.01. -
2018. 02.28.
Ajándék mozijegy!

Válaszd ki a kedvenc filmed, mi pedig álljuk a jegyet hozzá!

Ebben a hűvös időben nincs is jobb program, mint egy izgalmas új film a családunk vagy szerelmünk társaságában. Ugye már te is érzed az isteni pattogatott kukorica illatát?

Gyere el kedvenc Plazma Pontodra és teljesítsd 2018.02.01.-02.28 között az idei évben a negyedik plazmaadásod és mi egy mozijeggyel jutalmazzuk kitartó segítségnyújtásodat! Már túl vagy az idei negyedik plazmaadáson? Sebaj! Hiszen a következő plazmaadásod után neked is jár az ajándék mozijegy!

finomsagok-julius-bp-studium-fb
2018.02.26.
Corvin Plazma Pont Karnevál

Nem kell Velencébe menned a karneváli hangulatért, mi most elhozzuk neked a Plazma Pontra! 

Gyere el Te is február 26-án, hétfőn a Corvin Plazma Pontra, mert igazi velencei maszkokkal, olasz zenével, gondolával és Velence hamisítatlan hangulatával várunk egész nap!

Ráadásul minden vendégünknek egy farsangi fánkkal is kedveskedünk! Ha Te is szeretnél egyet a különleges ajándékokból vagy két igazi pantomim művésszel találkozni, akkor ne késlekedj és foglalj máris időpontot hozzánk! ????????️❗❗

Gyere és karneválozz Te is velünk. Jelöld be Facebook eseményünkön, hogy Te is ott leszel február 26-án a Corvin Plazma Pont Velencei karneválján. Sőt, hívd meg plazmás barátaidat és gyertek együtt!

Karneválunk Facebook eseményét pedig az alábbi linken éred el:

https://www.facebook.com/events/2137642533126090/

 

plazma-valentin-gellert-furdo
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!